Fortsatt satsning på förråd i Svedala

Förrådsuthyrning Öresund AB planerar att expandera. I dagsläget finns 120 förråd på en yta av 1800 kvm. Planen är att bygga ut med 100 nya förråd. Förrådsuthyrningen har överträffat alla förväntningar och det ska bli kul att utveckla förrådsuthyrningen ytterligare.  


Cormac flyttar kontor

Cormac har flyttat sitt kontor till Olsgårdsgatan 15 i Malmö. Fastigheten förvärvades i början på 2016 och arbetet med att anpassa lokalerna tog fart direkt vid tillträdet. I början av Juni var lokalanpassningen klar och Cormac kunde flytta in 2016-06-06. 


Nytt fastighetsförvärv

I början på 2016 förvärvades fastigheten Olsgård på Olsgårdsgatan 15 i Malmö. Fastigheten är uppförd 2010 och har en kontorsyta på 1800 kvm.  

Förvärv av Balken 14 i Limhamn

Vi ökar fastighetsbeståndet med förvärv av Balken 14 i Limhamn. Fastigheten har en yta på ca 3300 m2 fördelat på kontor och lager.


Vi välkomnar Nok9 som hyresgäst

Idag påbörjas lokalanpassning på Gäddan vid universitetsholmen för att tillgodose vår nya hyresgäst Nok9 lokaler som är optimala för sin verksamhet. Nok9 är ett spännande utvecklingsföretag på en expansiv marknad

 

Vi önskar Nok9 lycka till och välkomna som hyresgäster


Ny hyresgäst i Svedala

Vi har hyrt ut ca 1000 kvm till ett företag i livsmedelsbranschen. Planerad inflyttning är till våren och Just nu pågår en omfattande hyresgästanpassning och renovering. Detta innebär att vi har hyrt ut ca 3000 kvm av totalt 5400 kvm 

 


Ny teknik & 50 nya förråd

När Moltex lämnade den nästan 6000kvm stora fastigheten i Svedala 2013 viste vi att det skulle bli tufft att hitta en ny hyresgäst som skulle flytta rakt in i befintliga lokaler. Det var därför viktigt att se fastighetens potential i stort. Vi valde att satsa på förrådsuthyrning och uppställningsyta för fordon i en del om 1200kvm till privatpersoner och företag som har visat sig vara en bra investering. På knappt ett år hyrde vi ut 43 förråd och 10 uppställningsplatser för fordon.    

Under första kvartalet 2015 bygger vi ut med 50 förråd i storlekarna 5 - 40kvm. Vi utvecklar även förrådsuthyrningen med investeringar på utbyggnad av befintligt larm, övervakningskameror och elektroniska låssystem.


Stor efterfrågan på förråd

Sedan starten av förrådsuthyrning i Svedala januari 2014 har intresset ständigt ökat. Det är glädjande att efterfrågan har varit så stor från både företag och privatpersoner. Behoven ser väldigt olika ut och vi kan hjälpa dom flesta. Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er till Mattias Schönhult

Förvärv av Gäddan 1 i Malmö

Vi är glada för att utöka fastighetsbeståndet med Gäddan 1 på Universitetsholmen som ligger på ett av Malmös bästa läge. Centralt beläget med Centralstationen runt hörnet blir kommunikationsläget perfekt. För Universitetsholmen finns stora planer men redan idag är Universitetsholmen med sitt unika läge ett av Malmös mest attraktiva område.

[Read More...]


Cormac ägare i SFS AB

Under juni månad förvärvade Cormac AB bolaget Säkert Företag Sverige AB. Säkert Företag Sverige AB startades 1996 och består av konsulter med bakgrund från polisen, räddningstjänsten samt av ekonomer, IT- och miljökonsulter. Säkert Företag Sverige AB arbetar med företags och offentliga förvaltningars säkerhetsfrågor från managementnivå till detaljfrågor kring lås och bevakning. Säkerhetsarbetets delområden är; förebyggande säkerhet, skadebegränsning, brottsutredning samt utbildning inom ett flertal säkerhetsområden.

Bakgrunden till investeringen är att vi kan se ett ökat behov av strategiska planer och implementeringsmetodiker gällande företags säkerhetsfrågor. Det är med en svindlande hastighet företags teknikberoende ökar och även de kriminellas manipuleringskunskap av system. Därför behövs den specialistkunskap Säkert Företag Sverige AB kan erbjuda. Så att företagen tryggt kan fokusera på sina egna kärnverksamheter. Läs mer om Säkert Företag Sverige AB här 


Rami Care ny hyresgäst

Vi hälsar Rami Care AB välkomna som ny hyresgäst i fastigheten på Sallerupsvägen 92. Rami Care AB erbjuder personlig assistans och hemtjänst.

För mer info om bolaget, vänligen besök www.ramicare.se


Fortsatt expansion

Under året som gick utökade vi vårt fastighetsbestånd från två till sex fastigheter med en gemensam yta på ca 15500 kvm. Ambitionen är att fortsätta vår expansion under 2013 då Malmö och Öresundsregionen är ett av Sveriges viktigaste områden för distribution, logistik och lagerfastigheter. Vilket i sin tur gör alla typer av kommersiella lokaler intressanta.

Förvärv av fastigheten Ventilen 5 på Toftanäs

Under oktober 2012 förvärvade vi fastigheten Ventilen 5 på Toftanäs. Fastigheten är en industri- och kontorsfastighet och har en yta på 2300 kvm. Hyresgäst är Tojos Plast AB som formsprutar allt möjligt inom plast bl.a. snusdosor och trafikkoner.

Mer info om fastigheten


Förvärv av fastigheten Eskilstorp 14:97 i Vellinge

Under fjärde kvartalet förvärvade vi den moderna fastigheten Eskilstorp 14:97 i Vellinge. Fastigheten är en industri- och kontorsfastighet och har en yta på ca 4000 kvm. Hydrotech som ingår i Veoliakoncernen är hyresgäst.

Mer info om fastigheten


sell fifa coins ?fifa 15 coins for sale fifa coins online fifa coins cheap fifa coins cheap sell fifa 15 coins cheapest fifa 15 coins buy fifa coins buy cheap fifa 15 coins cheap fut coins